Logo Charity

Humanitární sklad ošacení a sociální šatník

Mateřské centrum „Rodinka“

Humanitární sklad ošacení a sociální šatník

Humanitární sklad ošacení je z důvodu přípravy stěhování uzavřen. Od 16. října bude otevřen v zrekonstruované budově bývalé polikliniky v Metyšově ulici. Ošacení bude přijímáno oknem v přízemí budovy (nejbližší okno směrem k městu) vždy ve čtvrtek od 15 do 17 hodin.

Přijímáme pouze ošacení čisté a nepotrhané. Obuv nepřijímáme.

Po naplnění kapacity skladu se krabice a pytle s ošacením odvážejí do Diakonie Broumov. Diakonie Broumov je občanským sdružením, jehož posláním je pomoc lidem, kteří se z různých důvodů ocitli v krizové životní situaci a na okraji společnosti, a to s cílem jejich osamostatnění tak, aby mohli najít své místo ve společnosti.

Sociální šatník nabízí za symbolický poplatek pomoc sociálně potřebným občanům z Jilemnice a z okolních obcí, a to na základě doporučení, která vystavuje odbor sociálních věcí, zdravotnictví a obrany městského úřadu.

Další informace poskytne pan Petr Faistauer na tel. 731 506 041.